Snipp, snapp, snute...

Så var det vår tur til å gjøre det 9 av 10 par i denne konkurransen må gjøre før eller siden: ryke ut. Takk til alle dere som støttet oss med SMSer, emailer, bloggkommentarer og stemmer. Jeg vet at noen av dere brukte mye penger, og håper at dere fikk valuta for dem. :-) For egen del vil jeg også takke Therese for den fantastiske innsatsen hun har gjort de siste par månedene, til Jorunn som har levd med en ektemann som har vært fraværende store deler av døgnet alt for lenge og til alle venner og bekjente som har støttet og stilt opp på ulike måter. Dere vet hvem dere er.

Jeg er fornøyd med innsatsen igår - selvsagt var ikke bounce, hoftearbeid og armbevegelser der de burde være - men det hadde jeg heller ikke forventet etter de mye omtalte fem treningsdagene. Avgjørelsen er jeg også tilfreds med. At jeg skulle nå så langt i en dansekonkurranse er langt mer enn jeg hadde forventet, og at det i tillegg skjedde etter å ha fått rimelig oppmuntrende kommentarer fra tre av fire dommere, se det var jo ren bonus.

Nei, jeg hadde ikke regnet med å henge med mye lenger. Tross alt begynner feltet virkelig å tetne til nå: Kristian og Bettan var helt rå i kveld, og sant og si var flesteparten av resten ikke stort dårligere i mine øyne. De avsluttende rundene skal bli beinharde for deltakerne, og veldig spennende for oss tilskuere. Jeg har mine favoritter, men etter å ha sett hva som skjedde med mine forrige favoritter (Ingar og Gyda) tør jeg ikke si hvem de er. :-)

107858-21

Det mest frustrerende med å være med i "Skal vi danse" har hele tiden vært følelsen av bare å få en smakebit av danser jeg kunne tenke meg å lære ordentlig. Derfor er det svært sannsynlig at jeg gjør som så mange andre tidligere deltakere i "Skal vi danse", og begynner på dansekurs. Treningen følger jeg definitivt opp - allerede på mandag er det fullt kjør i mitt lokale Jimu.

Jeg ser at det er flere som gjerne vil at jeg fortsetter å blogge her, og det kan nok hende at det dukker opp noen postinger. Men siden jeg allerede har en forfatterblogg og en radioblogg (for mitt radioprogram Superstreng på Kanal24) som jeg har holdt på med lenge, og det jo er mest forfatter og radioprogramleder jeg kommer til å være fremover, blir det mest blogging der. :-)

Kommentarer:
Postet av: Ååå,

takk for nå og vær så snill og fortsett med blogging her også, for oss som liker skal vi danse. Slik at vi har alle samlet her på ett sted. Enklere slik vet du, er det en fysikklov også tro? Takk for god underholdning og for at du ga av deg selv. Du gjorde ditt beste, ble riktig så flink på slutten, spesielt idag, men det blir bare en vinner helt til slutt... Og det blir Kristian ikke sant? Eller hvem tror du, skal ikke si det til noen :-)

21.okt.2006 @ 03:13:22
Postet av:

Takk for dansen Eirik, du gjorde en god innsats! Hvem av de andre i programmet fikk du best kontakt med bortsett fra sjanten selvølgelig?

21.okt.2006 @ 04:03:34
Postet av: PCB

Takk for innsatsen!

21.okt.2006 @ 09:21:11
URL: http://www.bjonnes.net
Postet av: Dragonfly

Jeg syns du bare ble bedre og bedre, men la oss kalle en spade for en spade; De andre var myyyyye bedre.. Sånn egentlig så har det vært to konkurranser i en... I "bunnstriden" og i "toppen". Det vil med andre ord si at du, Eirik Newth, havnet på andreplass i bunnstriden!!! Og det er jo supert! :D Man skal tenke positivt ikke sant? ;)
Takk for god underholdning!
Takk for eeeeh.....dansen...? :D:D

21.okt.2006 @ 09:40:41
Postet av: Therese (ikke trener'n nei..)

Dette er andre sesongen jeg følger, og stemte gjorde jeg først i går.. på dere to! Jeg synes det er så gøy å se på deres unike samspill, stå-på-vilje, humør og guts.
Takk for alt dere har bidratt med - det blir helt klart noe(n) som mangler neste fredag.

Uansett - lykke til videre.

Klem fra Therese (Miss Two-Left-Feet)

21.okt.2006 @ 10:50:49
Postet av: Lykke til videre

begge to!

21.okt.2006 @ 16:20:13
Postet av: Cecilie19

Vet du ka, Eirik? Jeg synes du er UFATTELIG sjarmerende og morsom! Dessverre har jeg ikke funnet gutter på min egen alder som har en sånn utstråling som deg!! Du er bare dritherlig!

23.okt.2006 @ 00:20:02
Postet av: Eirik

Takk for det Cecilie, og takk til alle andre som har hatt godord. :-) Idag er det nettprat på TV2.no, så da er det bare å sende inn spørsmål på denne siden http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/skalvidanse/dansenettprat/article776962.ece

23.okt.2006 @ 07:19:03

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2420170
oktober 2006
ma ti on to fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
    hitsimg