RSS

Hardkjør for team Newth/Cleve

Man aner ikke hvor mange muskler man har i kroppen før man begynner å danse. Det noe av det viktigste jeg har lært etter to og en halv ukes dansetrening. Hittil har det handlet om å finne ut hva jeg ikke kan - det vil si stort sett er det meste. Ta anklene, for eksempel. Jeg ante ikke hvor viktig ankelstyrke er for dansere, og først da jeg selv gikk opp på tå, oppdaget jeg hvor svake mine egne er. Stikkordet er "vaklevoren", løsningen er trening, trening og atter trening.

Her er jeg så heldig at jeg har fått en danselærer som virkelig kan en del om trening: enten vi snakker om pilates, tai chi eller rulleskøyter, virker det som om Therese driver med det. Jeg har sagt det før og sier det igjen: Team Newth/Cleve har en strategi, og jeg kan si såpass at store mengder allsidig trening er en viktig del av strategien. Om jeg slurver med treningen, vil "Sjanten" Cleve sørge for å holde meg i ørene.

Jeg skal straks løpe avgårde til Dansefabrikken i Oslo, hvor treningen foregår. Det blir tredje gang denne uka, ennå er vi bare halvveis og alle sier at presset vil øke kraftig fram mot første sending. Og det er da det virkelig vil ta av. Fra en sending til den neste har vi i praksis bare seks dager å lære en helt ny dans på. Det krever minst fire timers trening hver dag - for en ganske makelig anlagt fyr på over 100 kilo virker det helt uoverkommelig akkurat nå.

Dagens forslag: "Skal vi danse" burde skifte navn til "Extreme Dance Makeover". For når den store dagen opprinner kommer vi alle til å fremstå i strammere, slankere og sunnere utgaver. Forhåpentligvis får jeg også lært meg noen dansetrinn underveis. To-tre-cha-cha-cha. :-)

Kommentarer:
Postet av: HPL

"det er Therese som insisterer på at mitt etternavn skal stå først - som den gentleman jeg er mente jeg det burde være omvendt"

Og ifølge alfabetiseringsreglene er jo det helt korrekt også.
Som du ser: 3 års høyskoleutdanning var ikke bortkastet!

12.sep.2006 @ 13:49:50
URL: http://laberg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1986242
september 2006
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
    hitsimg